21 august 2016

Comentarii

0
 august 21, 2016
 0
HARTA PENTRU BAZA - HQ - mission complete
Categorie Noutăți

14075053_1265058036872527_1374632975_o

Adventure Airsoft Contest s-a desfasurat pe 20.08.2016 in Cetatea Alba Carolina cu sprijinul Primariei Municipiului, Pol. locale si acordul autoritatilor competente. Pentru cunoscatorii fenomenului airsoft a parut o misiune imposibila dar deschiderea cu care am fost intampinati de autoritati in ambitiosul nostru proiect a fost incununata de succes.

Dorim sa multumim Primarie Municipiului Alba Iulia, Politiei locale, Batalionului 136 pentru implicare, DAC Deva si Ludus Legio pentru prezenta ca OPFOR. Multumim si sponsorilor PEPSI, CIUC RADLER, HELL ENERGY,ELIT, LIVIO DARIO, CORA TRADE CENTER, DOUBLE ION BRODERIE SI REVERSE MEDIA pentru sprijinul acordat si un respect deosebit pentru colaborarea la acest eveniment il vom pastra pentru AIRSOFT CLUJ.

Toate eforturile celor mai sus mentionati au fost rasplatite fara nici un menajament de catre echipele participante carora dorim sa le multumim pentru profesionalismul de care au dat dovada chiar daca au fost de fata cateva mii de spectatori pe tot parcursul zilei si nu a fost inregistrat nici un incident. Pregatirea fizica si tactica se poate observa din imaginile surprinse in timpul competitiei departajarea fiind facuta la multe ateliere pe regula pozitiei in clasament datorita egalitatilor punctajelor. Calde felicitari echipei de fete Black Swans pentru priceperea de care au dat dovada si rezistenta fizica la temperatura de aproape 30 de grade la care au concurat. Echipele participante la concurs au fost WST Arad, CAM Medias, Ludus Dacicus Turda, CSABv Brasov, Enforcers Cluj-Napoca si nu in ultimul rand Meerkats Sibiu. Felicitari tuturor participantilor. Avand in vedere feed back-ul primit de la team leaderi putem spune ca cea mai mare cetate din Romania a pus la dispozitie un traseu pe cat de frumos pe atat de solicintant fiind un teren ofertant pentru competitia noastra. Multumim celor care ne-au felicitat pentru organizare dar in mod deosebit multumim celor care ne-au ajutat sa identificam lucrurile care le putem face mai bine pentru eventualele editii viitoare.

Clasament :

Locul I- CAM

Locul II- Meerkats

Locul III- Enforcers

Locul IV- CSABv

Locul V- WST

Locul VI- Ludus Dacicus

Cel mai bun team lider- Gabriel Pârvu – WST

Cel mai bun medic – Bruma Doroteus George – CAM

Cel mai bun navigator- Ciurus Tudor – CAM

Cel mai bun sniper – Vlad Dan – Meerkats

Cel mai bun grenadier- Axente Alin – CAM

 

Multumim tuturor celor care ne-au ajutat si pe care poate i-am omis.

Speram sa ne vedem cu bine si la anul iar harta de mai sus sa ramana una de referinta in airsoftul national.

Echipa Super Daddys Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *